Hur går det för er?

Är det nån som har antagit nån utmaning? Hur går det i så fall?
Kan jag inte få en mellanrapport eller nåt?


Jag kommer inte på nåt att skriva om och det är väldans tomt i mailboxen..

/R

Glömde det viktigaste ju!

Det kan ju vara en bra idé att ge er ett sätt att redovisa uppdragen på också, eller hur?

Maila era utförda redovisningar med eventuella bilder till klartduvagar@hotmail.com

/Ranta

Uppdragstävling

Ni som läser är ju helt fantastiska ibland:

 

Patrik kom med ett fantastiskt förslag: En uppdragsävling! 


Sara tyckte att det lät som en bra idé och eftersom jag då har (minst) två som tävlar så kör vi tycker jag.

 

Jag har lite ont om fantasi just nu men som tur var så hittade jag en fantastiskt bra bok på mitt före detta jobb, jobbet som inte finns mer. Eftersom jobbet inte finns mer så sa min före detta chef att jag fick ta hand om boken tills vidare. Boken heter uppdraget och är helt smockfull med uppdrag.

Passande va? Jag hade glömt bort den boken, den är skitgammal men när den var ny så tog vi ett ex som vi i personalen tänkte ge varandra uppdrag ifrån. Sen glömde vi bort det. Nu när jag hittade boken tänkte jag att den skulle bli perfekt att ha de dagar som jag och Kissapan led av dålig fantasi. Som idag alltså.

 

 

Jag tänkte att jag ger er fem uppdragsalternativ att välja mellan. Den som först utför och redovisar ett uppdrag får som pris ge mig ett uppdrag. Eller nä, jag ändrar mig nog, alla som utför och redovisar ett uppdrag vinner samma pris men jag genomför era uppdrag i samma ordning som ni redovisat, ok?

 

 

Så länge ni följer reglerna så är jag på.

 

 

 

 

Här är de uppdrag ni har att välja mellan:

 

Uppdrag bio

Gå ensam på bio. Se filmen som går i salong 2.

 


Uppdrag PST

Idag får du bara äta saker som börjar på P, S och T.

 

 

Uppdrag mustasch

Använd en lösmustsch (alternativt en ditmålad) under lunchen.

 

 

Uppdrag smygarn

Följ efter en okänd person och spana på vad denne gör och vart hon/han går under minst en timme.

 

 

Uppdrag Stina

Få tio främlingar att hoppa framför kameran när du tar kort på dem.

 

 

Ok, nu kör vi. Klart ni vågar!

/Rantamäki

 


Tja.. Vad säger man?

Jag vet lika lite som er, antagligen mindre till och med. Grejen är att Klart du vågar-bloggen går ut på att få och utföra uppdrag och detta krävs det minst två personer för. Eller en som är jävligt schizofren.

Jag skulle kanske kunna fylla ut några inlägg här med "mellansnack" så där som vi har gjort tidigare men grejen är att jag redan har en blogg att skriva tomt skit i. Klart du vågar skulle vara något annat.

Alltså är även jag på time out just nu, en ofrivillig sådan. För att bli time in igen behövs något av följande:
            1. En vikarie

            2. En motivationscoach

            3. En robot

            4. En zombie

            5. En slav

Eller nåt. Nån som har nån idé?

 

/Rantamäki


Här sitter hon, time outerskan

MMS

Här sitter hon, time outerskan.. /R


Time out

Nu tar jag time out på obestämd framtid.

/Kissapan

Uppdrag Bellman

Imorgon ska det ätas skaldjur så det står härliga till. Kissapan och Rantamäki ska nämligen på kräftskiva!

 

Kissapans uppdrag blir som följer:

 

  1. Att lära sig två olika snapsvisor (fusklapp kan godkännas men då ska den vara mindre än ett frimärke)
  2. Att skriva en egen snapsvisa (måste bestå av minst två meningar, ”skål” räknas alltså inte)
  3. Att framföra dessa visor under kvällen och att få resten av sällskapet att sjunga med

 

Lycka till!


Uppdrag utrotning

Nu har jag ett uppdrag till mig själv som verkligen faller in under kategorin Klart du vågar?

Ettan och Tvåan hittade, under deras Indidijajadijones-utomhuslek, ett jordgeting-bo.

Jag hatar verkligen getingar och kryp generellt, måste tilläggas.

Men, tyvärr var boet under barnens koja vilket inte är en idealisk plats för ett jordgetingbo. Alltså ska jag ta mod till mig och gå ut och sätta mig i närheten för ett stakeout. Sen ska jag döda dom jävlarna ikväll, mouhahahaha.


/Kissapan

Old Gregg

.. och den här är till MJ och Jesus Lover. Känner mig helt enkelt givmild idag.


/Kissapan

Masturbating

Den här är till E-mail.


/Kissapan

Lek

Det är intressant med barn och deras lekar. Själv lekte jag med Barbie och My Little Pony fram tills jag blev 10. Iochförsig så kunde jag drista mig till att mima till Trance Dance eller Jogotthlock.

Ettan och Tvåan har nu på två år gått från att bara prata, leka, vara Turtles till att bara prata, leka vara Star Wars. Igår hände något världsomvälvande, dom bytte till Indidijanadijones. Från klockan 16:10 igår till nu har det bara pratats Indidijanadijones.

Hierarkin har alltid varit klar. När det var Turtles som gällde var Ettan ledaren, Leonardo. Tvåan pendlade mellan den putslustige Michelangelo och den rebelliske men buttre Raphael.
Under Star Wars-eran var Ettan så klart Luke Skywalker, medans Tvåan nöjde sig glatt med att antingen vara Hans Olof eller Chewbacca.

Och nu? Ettan är Indidijanadijones med piska och allt. Tvåan den lille mörke medhjälparen som han har med sig utrustad med en spade som vapen.

Oj, nu måste jag gå, Indidijanadijones håller visst på att dö. Han blev träffad av en giftpil, berättar hans bror med ett leende för mig. Dessutom är Kissapan tydligen deras fiende.

/Kissapan

Det är inte alltid så lätt

Ibland (ganska ofta) så glömmer jag bort att bara för att jag tänker på en sak så innbär inte det att ni vet om det automatiskt. Eller det gäller faktiskt inte bara er utan de flesta för det mesta. Vi kan kalla det för en av mina dåliga egenskaper om ni vill.

Den här gången så glömde jag bort att skriva ett inlägg om att jag inte alls kunde åka hem med Matt Mustang utan var tvungen att ta bussen. Jag tänkte skriva ett inlägg om det men sen glömde jag bort det och började istället mobilblogga om mitt bussäventyr.

Det var väldigt snällt av Kissapan att erbjuda sin makes tjänster åt mig men vad hon glömde (som hon ofta glömmer) är att jag är hundägare. Det är jag varje dag, dygnet runt, och har varit i tretton år. Lika många år som Kissapan och jag har känt varandra, men jag förstår att det kan vara lätt att glömma. Matt Mustang är extremt otålig mot hundar och andra pälsiga saker, det har han varit sen han var en liten Matt Trampbil och därför är det inte så lämpligt att jag liftar tio mil i hans vrålåk.

Därför tog jag bussen. Det var kul. Fast inte riktigt men det var inte tråkigt. Eller jo det var det men jag dog inte eller nåt sånt iaf. Nu är jag hemma vilket faktiskt är ganska skönt. Jag saknar dock lilla Js playstation..


/Rantamäki

Nuså! Efter 45minuters väntan

MMS

Nuså! Efter 45minuters väntan på busstorget i ösd så lyckades jag äntligen ta mig ombord på en buss till åre


Rantamäki och det där med att

MMS

Rantamäki och det där med att passa tider.. Alltså det funkar verkligen inte! Nu sitter jag här på busshållplatsen utanför brorsan och har missat ännu en buss. Idag tänkte jag dock steget längre och siktade på att hinna med den näst sista bussen. Det innebär att jag istället kommer att vara djävulskt i tid till den sista. Egentligen kan jag ju ta tillbaks allt jag har skrivit, jag är helt enkelt vansinnigt mycket i tid idag jämfört med igår och i förrgår! /R


Tada! Jag lyckades! /Rantamäk

MMS

Tada! Jag lyckades! /Rantamäki


Rantas uppdrag

Hon hittade mig. Det visar sig också att vi bara är några hundra meter ifrån varandra. Jag vill kalla henne för stalker, men hon är ju bara min vän.

Nu ska vi ner och köpa Indidijana dijones till Wii. Eller Ettan unnar sig det. Själv ska jag unna mig en ny hårborste eftersom MJ glatt förstörde min när hon skulle skojsamt slå mig på stjärten.

/Kissapan

Nu tar jag med mig familjen..

..och flyttar till USA.

/Kissapan

Svara

Det där med att svara i telefonen är svårt när jag inte har ens en liten tillstymmelse till baterinivå på mobben. Svärrfarr tog dessutom med den enda Ercisson-laddaren och drog på konferangs.

Rantas uppdrag för dagen blir att hitta mig.

/Kissapan

Ta sig hem

Lätt uppdrag. Inte att svara i telefon, men att ta Rantamäki hem. Matt Mustang tar med henne i bilen ikväll.

/Kissapan

Uppdragsdags?

Det har ju varit lite tunnt på den fronten men nu har jag en idé. Jag ger Kissapan uppdraget att svara i telefon och Kissapan kan ge mig uppdraget att ta mig hem till Åre. Jodå, jag är fortfarande kvar i Östersund, det är tydligen väldigt svårt för mig att åka både buss och tåg. Idag åkte jag taxi i ett sista försök att hinna med bussen men det funkade inte heller.

Jaja, ännu en kväll med guitar hero för mig helt enkelt, jag har fyllt på lilla Js kylskåp för att han inte ska bli less över att jag har bosatt mig på hans soffa.

/Rantamäki

Gästuppdrag from Christ to Sleaze

Ojojojojojojojoj. Jag tror att det är någon som är född att vara sleazare istället för Kristus-anhängare. Vänta ni bara.

Om ni vill veta lite kuriosa så kan jag berätta för er att Jesus Lover är sjuuukt håröm och hon grinar när hon sminkar sina ögon. Eller det kommer bara några små tårar, men det känns lite mer festligare att säga att hon grinar.

Vi började det hela med en flaska ful-Törley. Det är alltid bra för en snefylla. Tyvärr var jag tvungen att beskära bilden eftersom Jesus Lover tycker att det är oanständigt att visa brösten, vilket hon gör på bilden.


Efter att flaskan var tömd satte vi igån med förvandligen. eller det var Mari-jan (M-J, som hon vill kallas) som gjorde allt arbete. Jag låg på sängen och tittade på. Åt lite chips. Drack en öl. Funderade på vad jag skulle ja på mig. Bläddrade i en bilderbok om en bondgård. Jag fick äta upp det senare när jag märkte att tid var det inte gott om.

Först ut på to-dolistan: kläder. Jesus Lover tyckte inte att det var okej med korsett, så vi fick ge oss på den punkten. Men stay-ups är fan ett måste.


Sen kom vi till håret, först skulle det tvättas (något kristna inte normalt gör), sen fönas, sen plattas och till sist tupperas. Om det inte stavas med två p:n så skiter jag i det, bara så att ni vet. Jag fick inte ta någon bild när hon duschade.Resultatet ser ni här, linslusen Mj var tvungen att synas på bild så klart:


Vi var nu lite drygt en timme försenade till MJ:s födelsedagsfest. Vi hade hjärtat i halsgropen. Något som skulle hålla i sig för mig i nära tre dygn, tyvärr. Men när vi väl kom till festen var det fullt ös. Till och med på Jesus Lover som tog sitt uppdrag på största allvar och blev full.


Efter midnatt började det kladdas i ansiktet med kajalpennor. Jesus Lover blev bjuden på mer sprit och vi dansade och hade det fint.


Morgonen efterer skulle vi åka hem. Vi vaknade när bussen hade gått och höll på att missa planet. Så går det när man blir full. Har vi lärt oss en läxa? Skulle inte tro det.

Klart godkänt med ett plus i kanten.

Nu ska jag tvätta mig på det nya badhuset med mina barn.

/Kissapan

Gästuppdrag Kiss n´tell

Okej. Jag hittade lite motivation under sängen här i Uschtersund. Tydligen lämnade jag kvar den sist jag var här, men svärföräldrarna tyckte att jag redan hade tillräckligt hemmavid och lät den ligga.

För att uppdatera er med vad som hände i Ldn så börjar jag med det första gästuppdraget, Slirig fick Kiss n´Tell där hon skulle hångla upp 10 killar under kvällen. Tyvärr var det dömt att misslyckas. Det är inte så lätt som man kan tro att vara med systrarna Kissapa.

Fördrink på Cast-le, som jag fick lärar mig av Londonborna att det ska uttalas. Skönt, så man slipper göra bort sig med svengelska.Tyvärr kunde vi inte ge Slirig det stöd och den uppmuntran hon behövde inför uppdraget eftersom vi hade en liten bajskorv att leka med. Här simmar den i min öl.


Vi hittade två killar som var dugliga som offer, men när jag och Slirig skulle gå iväg och reka kom det fram en lite homosexuell man som såg att jag hade brutit av en nagel. Då bet han av den och spottade ut den på biljardbordet. Man skulle kunna säga att vi kom av oss i hennes planerade hångeloffensiv. Fast vi bjöd den homosexulella mannen på fest, men han kom aldrig.

Vi bad Slirig att visa sin bästa min, den som skulle få alla killar på fall:Sen gick vi vidare till The Good Mixer för att hitta ett hårdrocks-kap åt Slirig. Något hon inte direkt gillade. Hon sa att hon ville åtminstone ha någon som borstat tänderna under dagen eller alternativt kammat sig under de senaste 3 åren. Några sådana hittade vi inte. Vi tyckte att hon kunde hångla upp Mike, det tyckte inte hon.Jag försökte liva upp stämmningen med diverse sexanspelningar. Det funkade inte heller.


Till slut gick Slirig hem. Grät gjorde hon också. Strafftummarna kommer jag till senare.

/Kissapan

Som ni kanske märkt..

..så tog jag mig aldrig hem idag.. Stannar och stör brorsan lite till helt enkelt.

/Rantamäki

Jag tvingar lilla J att kompa

MMS

Jag tvingar lilla J att kompa mig när jag spelar munspel. Han påstår att jag är krävande.. /R


Omotivation

För den som inte har märkt det så är jag sjukt omotiverad. Nu drar jag och kidsen till Uschtersund.

/Kissapan

Omotivation

För den som inte har märkt det så är jag sjukt omotiverad. Nu drar jag och kidsen till Uschtersund.

/Kissapan

Här bor lilla J. Inte i just d

MMS

Här bor lilla J. Inte i just detta hus utan i ett annat, exakt likadant.. Det finns minst 1000 exakt likadana hus här. På riktigt, de är verkligen likadana! Jag gick och handlade och nu är jag vilse.. /R


Man blir så snygg i den här st

MMS

Man blir så snygg i den här staden.. /R


Vi sitter här än.. /R

MMS

Vi sitter här än.. /R


Attans! Det är nog snarare lil

MMS

Attans! Det är nog snarare lilla J som spöar skiten ur mig.. /Rantamäki


Öset

Jag flydde fältet och åkte in till Östersund. Nu har jag käkat kräftor med familjen, några av dem iaf, och så snart lilla J har slutat prata i telefon med Maria med M så ska jag spöa skiten ur honom på guitar hero..

Jag tror att om jag drogar honom rejält så kanske jag har en chans att lyckas, med skitspöningen alltså.


/Rantamäki

Dagens uppdrag?

Idag gav jag mig själv ett eget uppdrag. Det var att sova helt djävulskt länge, sen gick jag ut med hunden, åt lite frukost och sen gick jag och la mig och sov ett tag till.

Jag tror att jag ska ge mig själv det uppdraget flera gånger, jag lyckades skitbra!

När jag väl hade släpat mig upp på riktigt så gjorde jag en massa tråkiga saker som att städa och diska, precis när jag skulle till att hugga in på badrumsäcklet så ringer Öjje, min styvpappa, och frågar om jag vill ha oväntat besök. Jag funderade på att säga "nej, jag vill skura toaletten" men sen ångrade jag mig och svarade ja. Fem minuter senare var han, lilla J och yster liten här och hängde. 
De hade varit uppe på Sylarna och vandrat, fjällmuppar som de är.

 
Nästa vecka (typ imorgon) börjar Matt Mustang att jobba igen och då kedjas Kissapan åter fast framför spisen så förhoppningsvis är saker och ting tillbaks till det normala snart, här på bloggen alltså.

Spännande va? Nu har ni nåt att se fram emot helt enkelt.


/Rantamäki

Fyllebloggar. Dansar barfota. Har

MMS

Fyllebloggar. Dansar barfota. Har roligt, har stressat i två dygn. Skriver ner sen. / Kissapan


Sur surare surast

Jag har surat i två dagar över missen med Kissapans uppdrag, eller en och en halv dag. Jag har även spenderat en halv dag med att spela munspel. Jag kan inte spela munspel, jag är skitdålig på att spela munspel, jag försöker att lära mig att spela munspel. Mina grannar hatar nog mig nu.

Jag har iaf insett att jag måste sluta sura nu, fast fan. FAN. F.A.N! Det var ju ett så bra uppdrag och nu är det borta. Men jag ska sluta sura, snart. Imorgon kanske.

Kissapan vet jag inte vart hon är, jag tror att hon lever för annars borde jag ha hört nåt. Jag har varit för sur för att ringa själv. Inte på henne dock, det är inte hennes fel. Det är också surt, att jag inte har någon att skylla på.


Är det ingen av er som kan ställa upp som syndabock? Det skulle kännas så bra.


/Rantamäki

Hoppsan

Jag har tydligen helt missat vilken dag det är och därmed även missat att dela ut Kissapans uppdrag i tid. Jag som hade planerat detta uppdrag i flera veckor..

Jaja, sånt händer.

/Rantamäki

Det är nån som fyller år

Jag är väldigt mycket för lat för att orka ringa eller nåt sånt. Sjunga är dessutom absolut inte min grej.

Tur att det finns datorer som kan sköta allt åt en!

/Ranta

Födelsedag

Idag fyller MJ år, eller det är egentligen imorgon. Det firar vi idag med champagne, eller ful-Törley som vi kallar det./Kissapan

From Christ to Sleaze

Jesus Lover ska under kvällen se ut som Mary-Jane.

Stay-ups, smink, hår och allt.

/Kissapan

LDN fortsättning

Dag två: trötta.

Dag tre spenderades med en liten tjej som heter Libby. Hon är fyra. Självklart var också MJs ungar med.

Vi åkte hem till Libby och badade, dom har en tempererad pool.Libbys mamma heter Sullly. Hon är helt galen, nästan lite dampig. Det är bara att äta det hon bjuder på, annars blir hon ledsen. Fast det är vi intte helt säker på eftersom ingen någonsin har sagt nej. Vi blev bjuden på bajs. Jag fick även med mig en hel påse och tog tillfälllet i akt för lite fotografering:
Nu ska vi kliva upp och fira MJ. Hon ska få presenter och sen ska vi vara turister.

Tjing
/Kissapan

Det blåser här i byn, på mer än ett sätt

Därför skiter jag i att blogga och åker till Danielsgården och blir bjuden på middag av Mariell och Bjänn. Men först ska jag springa ner på Könsum och köpa cigg, självklart ska jag visa leg också.

/Rantamäki

SPACKLADE OCH KLARA. NU KÖR VI.

MMS

SPACKLADE OCH KLARA. NU KÖR VI.


Random tokiga outtakes från LDN dag 1

Norskarna är politisktkorrekta. Jag trodde att det var ett rum för dom som blev trötta i benen, men J-L sa att det var en skylt för bönerum.


J-L hade tröjan ut och in, men sket i att vända på den. Det kallar jag anarki.


Jesus Lover heter ju inte Jesus Lover för intet. På flygplatsen daskade hon fram folkbibeln och läste i den.I bussen fick jag förklara det här med att slå vad och om odds för J-L. Jag ville slå vad om att Mary-Anne skulle grina när vi komfram till busshållplatsen. Jesus Lover fattade inget trots att jag förklarade och förklarade. Sen när vi väl kom fram så förlorade hon själv hela vadet, för det var bara hon som grinade. Vi andra två skrattade tills vi dog. Sen gick vi hem till vår lyxvilla i Hampstead.


När vi hade vilat klart i lyxhuset så gick vi på lyxpub. Där serverade dom fina öl. Inte så goda, men fina.Stället hette Tootsies. MJ skulle ta en bild med mig och namnet, men orkade inte flytta sig. Notera senilsnörena.Vi drog till Camden istället för lyxkvarteren. Det passade oss bättre. Här är i i Stallarna och käkar stark kinamat på ett litet ställe med porrspeglar.


Jesus Lover aka the Precious one daskade åter fram en bibel på Dublin Castle. Vi andra drack öl.


Mary visade sitt rätta ansikte. Här började vi att experimentera med grimaser..


..vilket resulterade i detta: ( kortet är taget på The Good Mixer, men ingen Amy var där. det var dock Brian McFadden som MJ raskt kastade sig över. Det visade sig dock att det var en kopia från Australien. Det hindrade inte MJ att slicka hans tonsiller)/Kissapan.

Bara så ni vet

Kissapan håller på att skriva ett inlägg med en massa fina bilder i. Jag har tjuvkikat på det, det är sånt man kan göra när man har samma inlogg.. Det kändes väldigt mäktigt!

Så bara så att ni vet så kommer det ett inlägg från LDN-Kissis snart. (vansinnigt många "så" i en och samma mening där) Själv så ska jag dammsuga!

/Rantamäki

Gästuppdrag Kiss n´tell

Slirig är en kompis till Mary-Anne som bor här i London. Hon var min högra hand i M-Js gästuppdrag "The Reverted Dragqueen". Hon bestämde sig då för att det där med gästuppdrag är en "rolig grej" och bad och bönade om ett.

Så här kommer det, det är en aning egoistiskt eftersom det kommer att vara roligare för oss som är på plats än för er som sitter hemma i töntiga Svedala.

Slirig du ska under kvällen hitta 10 olika killar på de pubar / barer / klubbar vi kommer att gå på. Dom ska du ofreda, fast inte så grovt som det låter. Snog them, name them and immortalize them on camera.

Redovisas med tio bilder på dej och dina offer "smoochin´" med nicknames.

/Kissapan

Jomen jag är faktiskt över arton. Kolla här!

Nä jag har faktiskt inte visat leg en endaste gång idag, jag planerade att gå på bolaget men dagen till ära så har min tidsuppfattning varit ganska skev så jag missade öppettiden där med 45 minuter. Jag hade till och med rotat fram ett pass och knölat ner i väskan, jag har nämligen inget leg, inget giltigt iaf. Jag har inget körkort heller, eftersom jag är helkass på att köra bil vägrar vägverket att ge mig ett sådant. Nu är det iofs typ fem år sen jag prövade sist så det borde vara dags för ett nytt försök. Nån som vill ge mig lite pengar så att jag har råd? Hur som helst så spenderade jag säkert en halvtimme av gårkvällen med att leta efter mitt pass, till slut hittade jag ett av dem, "fel" pass men det visar på min ålder åtminstone så det får duga. Imorgon ska det användas, imorgon blir det både bolaget och nikotininköp.

Jag tror inte att ni fattar, ni som inte bor i en by med 1000 invånare, hur bisarrt det är att visa leg här. Nån enstaka gång när det har suttit nån finnig nylevererad säsongare i ica-kassan har de frågat om leg. Jag har sällan kunnat visa det utan istället varit tvungen att gå till nästa kassa där någon som vet vem jag är suttit. Jag har flera gånger bitit mig i tungan för att inte yttra frasen "vet inte du vem jag är?" För hur i helvete ska den personen kunna veta det? Han/hon har ju antagligen just landat på den här fjälltoppen. Dessutom hatar jag folk som säger sånt. Men ibland har det varit nära, man blir bortskämd med att vara igenkänd helt enkelt. Nu är det dags att jag vänjer mig, när jag nästa år bor nere i den stora farliga storstaden kommer ingen att veta vem jag är. Det är fan hur läskigt som helst!

Men för att återgå till ämnet, imorgon ska det styrkas ålder så det står härliga till! Det kommer att bli intressant. Jag återkommer med rapport.


/Rantamäki

Uppdrag FRA

Okej, ni har redan sett första bilden från igår. Här kommer resterande. Varning för känsliga läsare, jag blev utvecklingsstörd på vissa bilder.
Orkar inte riktigt kommentera alla bilder. Tycker knappast att det behövs heller, dom talar för sig själva.

Uppdaterar med gårdagsskvaller senare när vi har ätit ost och druckit vin. Just det, och ett gästuppdrag för imorgon till Mary-Annes kompis Slirig.

/Kissapan

Dricker öl på Amy Winehouses favor

MMS

Dricker öl på Amy Winehouses favorithak. Igen. Slut för ikväll! /Kissapan


How to wear all your make up

Hemligheten bakom förmågan att bära allt sitt smink är att istället för att korrigera under dagen så lägger man bara på ett lager till. Då blir det sådär härligt kakigt och tjockt.

Här lägger jag på lite mer:Sen kom Maria och spionerade på mig, jag antog att hon var lejd av Kissapan med det var hon tydligen inte. Hon hade bara läst om det på bloggen och tyckte att det var hennes medborgerliga plikt att kolla så att jag skötte mig:

SpionMaria hade bara en sak att anmärka på, att jag hade för lite läppstift, så jag la på ett lager till.


Strax efter detta när jag kom upp från källaren så ser jag plötsligt en teenage mutant ninja-ettan komma smygandes bakom ett bord. Meh! Det där teenage mutant ninja-barnet känner jag nog allt igen tänkte jag och precis då så hoppade en teenage mutant ninja-tvåan fram från sitt gömställe. Jag hör ett fniss från nånstans, snurrar runt och ser Matt Mustang stå och filma mig med samma iver som en amatörsnuskgubbe på en nudiststrand. Tydligen fick jag godkänt iaf och tur var väl det för så här mycket smink är det inte hälsosamt att bära.

Jag vet inte om ni någonsin kommer att få se filmen, det kanske är bra det. Om ni ändå vill så är det Matty M  som ni ska tjata på.


Nu är sminket borttvättat så jag säger Roger över Roger ut.

/Rantamäki

Sitter ner på toaletten, första so

MMS

Sitter ner på toaletten, första som det har gått att sitta ner på, vi har bara varit på 4 pubar än. Trodde papperet var slut, fick panik, vände mig om och där fanns den! Nu? Öl. /Kissapan


Kiss & Make Up

Jag har så mycket smink på mig just nu att jag inte kan le för då spricker allt! Här står jag på jobbet och känner mig så jävla fånig.. Ingen har sagt nåt dock men jag är övertygad om att de pratar om mig när de lämnat butiken.
Dessutom undrar jag över Kissapans "spioner", är det folk jag inte känner eller? Hitills har ingen av våra gemensamma vänner varit in. Vem fan känner hon i den här byn som jag inte känner? Strax efter att jag hade öppnat kom det in ett grabbgäng som inte såg ut att kolla nåt på kläderna, de satte sig i vår soffgrupp och bara satt där, smygtittandes. Jag är övertygad om att de smygfotade mig också, och skrattade.
Det här uppdraget har fått mig att bli paranoid helt enkelt.
 
 
Såhär har dagen sett ut hittills iaf:

Här har jag just kommit in efter morgonpromenaden med hunden. Inte helt pigg.


Kläder valda, det fick bli jeans och t-shirt. Är det "vardagskläder" nog? Nu ska jag dyka ner i sminkväskan.


Första lagret foundation är på, det blev sju lager till sen..


Kolla, nu börjar min hy anta den där fjortisorangea tonen!


Färdig! Det går inte riktigt att se på bilden hur jävla mycket smink det är men det är verkligen VANSINNIGT mycket! Huvudet vill liksom falla framåt av tyngden, så mycket är det.


Framme på jobbet och redo att starta arbetsdagen. Det blåste en del när jag var påväg ner, därav den "snabba" frisyren..


That's all for now folks!

/Rantamäki

Klockan är 06.15 just på denna bil

MMS

Klockan är 06.15 just på denna bild. Vi har sovit i stugan, kom dit 01.00. Jag bröt mot lagen och körde nästan hela vägen. Keps, check. Vi är inne, har köpt taxfreecigg och JL vill att vi ska lyssna på bibeln. /Kissapan


FRA

Hittade en bild på det världsomspännande internettet som jag fnissade åt i säkert tre minuter.Detta är en STOR orsak till varför Kissapan kommer att bära en huvudbonad av aluminium imorgon:
här hittade jag bilden ifall det var nån som undrade

Jävlar i min låda vad hon bloggar loss!

När man drar ur proppen på Kissapan finns det tydligen ingen hejd på henne. Bra skit!

Själv orkar jag knapt tänka just nu, det är för mycket runt omkring. Antagligen kommer detta att gå över nästa vecka och då ska jag blogga ikapp. Eller inte, dumt att lova för mycket nu..

Det blev iaf ingen utgång för mig igår och tydligen så missade jag inget. Medelåldern här i byn är just nu 17,5 år. Vad hände med alla snygga bikers i min ålder? Nu verkar det bara vara småsmisk ute i backarna.Imorgon är det då som sagt dags för sminkfest, jag letar förtvivlat efter min svarta kajalpenna som jag vet att jag ska ha nånstans, jag försöker även att hitta ett "heltäckande" läppstift som inte ser förjävligt ut. Jag är ju som drottningen av läppglans, läppstift är inte min grej.

Jaja, det löser sig nog. Som tur är så öppnar jag inte förrän 12 imorgon vilket innebär att jag inte behöver gå upp extra tidigt för att hinna sminka mig. Det räcker med att jag skiter i att ta sovmorgon. Jag räknar med att det kommer att ta en timme för att få på allt det smink som jag har planerat, en och en halv om jag är väldigt trött..
Det återstår att se helt enkelt.
/RantamäkiTillägg: Med bikers menar jag såna här, inte såna här

Här är ett citat som jag hittade n

MMS

Här är ett citat som jag hittade när jag och mannen som personifierade ångest tog en öl på yran. Visade honom inte då, gör det nu. Varsågod, Dimman. Den är till dej. /Kissapan


Gästuppdrag

Under kommande vecka så ska vi dela ut ett gästuppdrag till min syster JL aka Jesuslover och Jesuscamp. Vill bara förvarna känsliga läsare för det uppdraget, det kan vara stötande.

/Kissapan

Citat

Är tillbaka i staden som var gjord av synd förra veckan. Eller det kanske var jag som förde synden till staden?

Hittade ett så bra citat att jag valde att göra det till ett återkommande fenomen på bloggen. Bra citat alltså.

"Jag behöver inte inledas i frestelser. Jag kan gå själv" Birgitta Andersson

/Kissapan

P.s Han som vann någon slags luftpistolsgren i OS heter Wapang. Hahaha, jag dör.

Stress

Fan, jag kan inte prata. Nu ska jag överdosera med knark, för visst funkar det mot ont i halsen? En heroin-injektion rakt på stämbanden borde göra susen.


Jag och Ranta har bestämt oss att lyda kommentatoren Daniels råd som följer:


Postat av: Daniel

Äsh då, klart ni hinner med ett litet uppdrag.
Typ som att varje gång ni köper snus/cigg så ska ni ivrigt visa leg även om de inte frågar om det.

Eller att skriva alla sms med CAPS hela helgen.

 

Börjar from måndag, Ranta som ser äldre ut än mig tar på sig att visa leg och jag skall skriva med bara CAPS i mina sms. Gäller även mobilbloggningen. Kan bli klurigt, jag tror inte jag vet hur man till det, att skriva med bara stora bokstäver. 

 

Nu ska jag köpa folie och förbereda spionerna med deras uppdrag på söndag. Just det, sen ska jag köpa knark.


/Kissapan

Kissapan och flygsäkerheten

Kissapan ska ut och flyga på söndag. Hon har redan laddat för en eventuell lostsituation genom att fylla resväskan med falukorv, bea och resorb. Vad hon nog inte har tänkt på är all den farliga strålningen som finns omkring flygplan. Både själva flygplanet och även flygplatsen är som två helt vansinniga strålningsfält och vi vet ju alla att strålning orsakar både hjärnskador och impotens. Dessutom har jag hört rykten om att den nya FRA-lagen innebär att regeringen numera sysslar med att läsa folks tankar och så kan vi ju inte ha det.
För att skydda sig mot denna nästintill livsfarliga energiöverföring och mot detta skandalösa hjärninnehållsintrång måste Kissapan såklart bära en skyddshjälm och vad filtrerar då bäst bort skadlig strålning och tankeläsares onda avsikter?
Jo aluminiumfolie!

Kissapans uppdrag är alltså att tillverka en hatt av aluminiumfolie och sen bära den från det att hon sätter sin fot på flygplatsen i Vaernes, genom incheckning, säkerhetskontroll och allt sånt, på planet och slutligen vid ankomsten till London. Först när hon har lämnat Heathrows flygplats kan hatten tas av.


Johanna kan säkert ställa upp som fotograf under detta uppdrag, en film från säkerhetskontrollen skulle också uppskattas. Vi kan väl säga såhär: Förutom den vanliga redovisningen vill jag ha ”redovisning à la japansk turist” dvs många bilder.


Inspiration till hur hatten kan se ut hittas här
Ett exempel på hur hatten kan tillverkas hittas här här och här

Kissapan måste ju tillverka sin hatt själv, om någon av er läsare blir sugen på en egen men inte känner för att pyssla själv så rekomenderar jag ebay

För oss hundägare kommer här ännu ett matnyttigt tips


Och ni som bara vill se en liten film och lyssna på en liten sång kan klicka på bilden här nedanför:
Lycka till!
/Rantamäki

Uppdrag Kiss & Make Up

Rantamäki ska i helgen som uppdrag sminka sig.

Jag själv är inte den som sminkar mig till vardags, men det är Ranta. Men nu ska det till det där "lilla" extra.

Sminkiningen ska inte vara horig eller ful, det ska bara vara mycket. Mycket mascara, mycket ögonskugga, mycket puder, mycket rouge och framför allt LÄPPSTIFT i färg, så klart. Det skall synas att det är ett lager.

Detta skall bäras under jobbtid. Inget övrigt. Vardgaskläder, helst sneakers på fötterna och vanlig frisyr. Inget extravagant alltså. Förutom sminket.

Fotas så klart som redovisning. Skriv gärna ner roliga händelser, kommentarer osv som händer under dagen. Men, eftersom det är svårt att förmedla en sminkkaka på bild så kommer det att komma in spioner under dagen, avsedda att Rat n´tell om du har för lite smink på dej.

Skall utföras under helgen.
/Kissapan

P.S Inget färgat läppstift? Buhu, det finnns att låna, jag har tex chockrosa zinkpasta.

Mayhem

Jag hade tänkt gå ut ikväll men jag är så sjukt opepp. Det är Mayhemparty på Timmerstugan och i fjol på denna tillställning hade jag och Kissapan såhär kul:

I år har jag inte tillgång till någon Kissapa eftersom hon är hemma och idkar umgänge med sin make. Jag har iofs tillgång till en massa andra vänner men jag är som sagt väldigt opepp. Ska dessutom jobba imorgon..

Fan, börjar jag bli gammal eller!?


(för att rätt ska vara rätt känner jag att jag måste påpeka att bilden är snodd från Kickil's fejja)

Och sen då? Äh bara skoja. Necessä

MMS

Och sen då? Äh bara skoja. Necessären ska ju få plats!

/Kissapan


Viktigaste är med. Treo, re

MMS

Viktigaste är med. Treo, resorb, ateem-jackan, skor, bea, pass, biljetter


/Kissapan


Skit i bröllopfirandet kval

MMS

Skit i bröllopfirandet, kvalitetsläsning finnes!


Hemlighet

Dagen är dagen innan vi ska åka. Jag har svinmycket att packa, men det sket jag i. Åkte och fikade och speade Fia med knuff istället. Sen har vi handlat en massa roliga saker. Senilsnören till mina glasögon tex. Det är det nya svarta. Och sprit till en kommande kräftskiva som Rantamäki säkert inte kommer att bli bjuden till. Den hålls här och det är bara coola människor som ska hit.

Vi köpte även en flaska vin, nu ska jag berätta hemligheten: vi har bröllopsdag idag. Fast inte på riktigt, men eftersom jag är så gemen och åker iväg med mina systrar under vår riktiga bröllopsdag så spontanfirar vi med tvåan ikväll. Ettan är fortfarande i landsexil.

Nu vädjar jag till er. Inga telefonsamtal som stör ikväll, tack. Troligtvis är det ni som blir mest störd. Usch, inser nu att det låter incestiöst eller vad det heter.

/Kissapan

P.s Jag har tagit över mobilbloggandet så jag kommer att smygblogga under kvällen. Det gillar ni va? Utan Matt Mustangs vetskap..

 Just det, sen kommer jag också att komma med Rantas helguppdrag senare under vinfyllan.

/Kissapan igen.

Bajset

Efter starka påtryckningar publicerar jag en bild på bajstanksbajset i närbild.


Ldn

Pratade med min syster som bor i London, som vi så klart ska bo hos, som de parasiter vi är, hon berättade vad som fanns i deras kylskåp inför vår femdagars visit.

Ost, ost, ost, ost och lite mer ost. Det känns som om jag aldrig kommer at komma hem. I will be in cheese paradise, slå det NansthaGangstha!

/Kissapan

Yran

Mitt bästa minne från yran 2008 måste jag berätta om.

Jag fick träffa mitt wildcard, Hurricane Gilbert som spelar gitarr i Håkans band. Fast, när han började prata så bad jag honom att vara tyst och jag backade skta bakåt och försökte glömma att han öppnat munnen. Han pratade ju göteborska, för sjutton. Att jag inte hade räknat ut det tidigare. Nu har jag bytt ut honom igen till Gary Oldman

Matt Mustangs wildcard är Minnie Driver.

/Kissapan

Sjuk?

Kuken, Jag säger kuken. Jag börjar bli förkyld! Kanske det är något Jesus kan kurera? Pray for me för i helvete. Om ett par dar åker jag till Ldn ju och vill inte vara sjuk!

Tvåan har sagt i snart en vecka, varje morgon, att han är sjuk. Lite förkyld, men sjuk. Nu tror jag honom.

Ettan straffade jag och skickade honom till Finland.

/Kissapan

Skitinlägg

Idag har vi haft fullt upp att sätta slavar i arbete med Fritzl-källaren.

Igår klev vi ett stort steg framåt med färdigställandet!!

Vår 30-åriga bajstank som var inmurad i den befintliga källaren kastades ut. Inte av mej, utan ett team av pro´s. Padre skottar ut bajset, Matt Mustang hackar isär det. Och inandas BAJSDAMM! Jag höll mig långt ifrån.

Idag, när det har regnat kraftigt, så ser man verkligen att det är bajs, bajs, bajs överallt! Man ser även det gamla papperet som de tidigare ägarna har torka sina rövar med.

 

/Kissapan

P.S Vill dememtera påståendet från Rantamäki att jag har sagt att det inte finns internet i Drottninglandet. Det är färg-TVn, som inte har kommit dit än!

Ställen man inte ska förvara mat, del 2

En gång satt jag på McD och inmundigade en schöön hbg. Kande det var en kycklingsådan. Troligvis eftersom jag är för lat för att vänta på någon annan burgare som dom måste döda en ko, plocka tomater och gro sesamfrö för innan man får maten framför sig. Dessutom är den så satans het då, nytillverkad alltså.

Iallafall, back to the story, så drog jag iväg en nysning, stor och hård (en nysning kan visst vara stor och hård). efteråt kände jag mig förkyld. Eller det kändes som jag hade halsfluss. Det var en salladsbit som fastnat typ bakom gomseglet. Den kom fram efter nån dags harklande och luktade ruttet. Mmm, har aldrig känt mig så fräsch. Men jag blev ju frisk.

/Kissapan

Fullt upp!

Vet ni, jag har sjukt mycket just nu, jag hinner inte med något veckouppdrag.. Har inte berättat det för Kissapan än men jag misstänker att hon spelar på samma planhalva som mig i detta. Ni får ta det helt enkelt, att det kanske inte blir två uppdrag i veckan dessa veckor men jag lovar att vi ska försöka med ett per vecka iaf! Det har jag inte heller pratat med Kissis om men jag bestämmer härmed att hon tycker som jag. Jag gillar att bestämma, har ni märkt det?

Jag ska iaf göra allt vad jag kan för att klart du vågar inte ska drabbas av den beryktade bloggtorkan. Den tycker vi ju inte om men som sagt, schemat är lite för fullt för flera dagar långa uppdrag just nu. Det kommer att bli bättre men jag drar hellre ner på tempot lite än tar total semester. Snart kommer Kissapan dessutom att lämna landet igen och bege sig till drottningdömet storbritannien, hon påstår att det inte finns internet där men jag tvivlar. Sist jag var på besök i detta lilla land fanns det minsann både internet och andra moderniteter såsom vattenklosett och pincett med inbyggd lampa. Men det är klart, det är snart två år sen, mycket kan ha förändras på den tiden.

Hur som helst, det kanske blir lite ont med uppdateringar vissa dagar men vi försvinner inte, ni blir antagligen aldrig av med oss.


/Rantamäki

Det tog bara 8 timmar för mitt

MMS

Det tog bara 8 timmar för mitt förra mobilbloggsinlägg att komma upp. Ska vi se om det går snabbare den här gången? Klockan är nu 15.33..


En annan bild blir detHåll tillgodo.

/Kissapan

Tänkte att jag skulle testa de

MMS

Tänkte att jag skulle testa det där med mobilblogg.. Jag är ute med hunden, det är skitmörkt! Vad hände med ljusa norrländska nätter? /Rantamäki


Beryktad bild!

Nån som vill se?

/Kissapan

Min vän heter José (och INTE Tommy Bohlin, okej)

Här kommer en bildkavalkad. Sukta nu riktigt efter att få vara min vän.


Jag och José har förfest på Olssons kulle. Men det var den töntigaste människan jag träffat, så fort kameran kom fram så fnissa och sa "öh, men för fan. Inte på mej". Om jag inte visste bättre så skulle jag tro att han var straight.Trots att han är en tönt så gick det bra att skratta åt honom.


Jag bad honom att ta ett kort på mig, när han fick tag i kameran ser man klart och tydligt vilket kön han föredrar.Men, eftersom E-mail är en upptagen och respektabel man som bestämt avvisade Josés snuskiga antydningar, så var jag tvungen att gå en promenad med honom och säga ett par tröstande ord.


Vi gick till en annan förfest, som inkluderade andra än bara oss. José bytte nu kön och ville supa ner mig. Som tur är så är jag en vuxen människa och vet när jag ska tacka nej till okända män som bjuder på dricka eller annat.José blev påfrestande, så vi tryckte ner honom i skoskaften.Jag och José ville se något annat av Yran än Uschtersund, trots allt kostar det mycket för att se alla band som spelar så fint. Så vi gick till ett öltält.


Sen gick det över styr. José fic någon för mycket under västen och däckade under ett bord på Kajplats 1.


 När José nyktrade till träffade han en annan låtsaskompis som hette Sven-Bertil. Dom två gick tillsammans hand i hand bakom en Baja Maja för att kasta upp kvällens Langos. Det gjorde inget tyckte jag, såg likandant ut på vägen upp, luktade till och med lika.

Sven-Bertil och José hade ett bra förhållande. Förutom under fredagen när Säktert! spelade. Då fick jag dras med honom igen. Tur att det var en övergående fas, för en kvart senare gick dom till en kissbuske och låg med varandra.

Snippetisnappetislut. Så var sagjäveln om José slut.

/Kissapan


P.S Såg Kent. Han var mitt bästa band.
Straffingrar

Under onsdagen utförde jag mina straffingrar. Vi åkte tidigt på morgonen till min mor i Farstun för att plocka jordgubbar. Det var lättare sagt än gjort.

Annars var det rätt enkelt att utföra det. Till och med att cigga gick bra. Tror att jag är född till att vara utan fingrar eller tummar.

Ntå.Macka med gurka


Close-up


CiggpausSå här såg min tejp ut efter 3 minuters jordgubbs"plockande".


Sen åkte vi hem och laddade upp inför Yran med sömn, inte Pulpa. Tyvärr, men nödvändigt.

/Kissapan

Ställen där man inte ska förvara sin mat. Del 1

Igår stod jag på jobbet och hetsåt en smörgås samtidigt som jag pratade med min chef, plötsligt så satte jag i halsen. Jag hostade och harklade och drack vatten och grinade och allt sånt där som man gör när man har satt i halsen och då känner jag hur smörgåsbiten hux flux far upp i bihålan på mig. Oj då. Jag hostade, harklade, drack vatten och grinade lite till och sen lossnade (trodde jag) biten och jag kunde återgå till jobbet.
Igår kväll blödde jag en jävla massa näsblod och i morse när jag snöt mig så trillade en bit smörgås ut ur näsan.


Detta får mig att vilja påstå att näsan är ett ställe som inte lämpar sig att förvara mat i.


/Rantamäki

Tisdag

Jaha, och god morgon. Inte ens tvåan är uppe i ottan som jag, Matt och min far. Dom två sistnämnda hamrar och bankar och fullständigt förstör Fritzl-källaren med en ingång till bajsrummet. Jag är uppe, för hur i hela helvetet ska jag kunna sova när det låter och känns som en väldigt regelbunden jordbävning under mig?

/Kissapan

Frågor

Jag har två frågor innan jag börjar med att sakra ihop alla mina bilder från alla olika telefoner och kameror för redovisning.

1. Varför luktar det bajs i vår bil?

2. Var är min telefon?

Svar önskas snarast.

/Kissapan

Ntåå

Linda Rosing kom bara tvåa. Jag som trodde att jag var vinnaren.

/Kissapan

Svärord jag kan

Kuk fitta balle stake murva helvete satan s jävla skitkorv.

Vårt internet sprängdes under tiden vi var borta i Uschtersund.


/Kissapan

Frågestund

Patrik skriver:
Men shit vilken housewife du är! Sugen på att bli bortgift?

Svar:
Jadu Patrik.. Jag vet inte om du bara kollade på bilderna och helt missade texten, eller så är du en av de fyra personer som tror på att Kissapan kommer att kunna göra om mig till en husfru från 50-talet. Hur som helst så tror jag inte att du vet vad du ger dig in på med en sån förfrågan.
Jag pratade iaf med min far om saken och han vill veta hur många kameler han får. Lägg ett bud så får vi se helt enkelt.


/Rantamäki

Jag rättar mig själv

Jag skrev i mitt förra inlägg att summan av kardemumman handlade om min matlagning. Det stämmer ju inte alls.

Summan av kardemumman är 0,033 och inget annat!


Förlåt.
/Ranta

Kockiga bilder

I brist på annat material så tänkte jag att ni kunde få se lite bilder från mitt kockuppdrag. Jag hade tänkt lägga upp dessa för flera dagar sen ju men diverse orsaker kombinerade med diverse andra orsaker gjorde att det inte blev så.


Här gör jag nåt som har med matlagning att göra. Tror jag.Sen använde jag mig av ett vapen för att dela en massa svampar i mindre bitar. Det var skitläskigt!Fyller laxfittorna. Observera den snygga minen och den schyssta hållningen.Sköljer sallad eller nåt?Preparerar förrättenHär är den färdiga förrätten. Jag tyckte faktiskt inte att det var särskillt gott..Till förrätten serverades det ju vin så tydligen togs det inga bilder efter detta.

Jaja, summan av kardemumman är iaf att det där med matlagning inte är nåt för mig. Igår åt jag tex tortellini med ost- och skinksås till middag, jag hade köpt fördig ostsås och strimlad rökt skinka. Det vart skitäckligt.
Jag är van så jag åt ändå.

/Rantamäki

Kissapan och drogerna

Inatt, klockan 04.48 fick jag ett mms av Matt Mustang med en bild på Kissapan, sovandes på ett golv och texten "Hon blev utslängd. På riktigt! Gött med egen säng iaf..." Nu för nån timme sen när jag pratade med Kissis så berättade hon att hon knappt hade druckit någonting igår. Det var från artistbaren hon hade blivit utslängd och där hade hon bara druckit en öl.

Starka misstankar om neddrogning alltså. Matt Mustang kommentarade detta med ett "höhö, det är väl smickrande att nån vill ligga med dig!?"
Jag tycker att Matt borde ha tagit chansen och ritat lite på henne, det gjorde han inte. Han har nog blivit soft på gamla dar..


Efter helgen kommer hon nog hem från öset och yran, då kan hon berätta själv.

Titta på den här så länge:


/Rantamäki

Du är vad du äter - redovisningen

Det vart ovanligt enkelt detta uppdrag, mest pga att jag försov mig och inte han äta nåt på typ hela dagen.

 

Här kommer det iaf, jag har höftat lite på tiderna för när jag väl fick några sekunder över på jobbet prioriterade jag ätandet före skrivandet och klocktittandet.  

 

10.35 En kopp (2dl) earl grey-te med ekologisk lättmjölk

10.40 En cigg  detta tillsammans med te:t fick bli min frukost eftersom jag vaknade kl 10.20 istället för kl 8.30 som planerat

11.05 ½ liter vatten intogs småspringandes på vägen till jobbet

12.00 En banan (krav såklart) och en is-latte (enkel espresso, sockerlag, mjölk och is)

12.05 En cigg till  detta och punkten härovan fick bli min "andra frukost" på väg mellan butiken som jag öppnade och butiken som jag skulle jobba i dagen till ära

13.20 Bärry jordgubb (ja hur mycket är det i en sån, 2dl?)

15.00 En banan

17.30 En banan

18.15 En tredje cigg  här har jag precis fått stänga butiken för dagen och jag och chefan firade detta med lite nikotin

18.30 En fjärde..

11.30-18.00 6 portionssnusar (general mini), 5 sockerfria tuggummin och drygt 1 liter vatten jag har verkligen inte koll på exakta klockslag här, deal with it

19.40 Halstrad lax med potatisgratäng. Laxbiten var kanske 10x15 cm, utan skinn och ben. Potatisgratängen bestod av lika delar potatis och gratäng, hur mäter man mängden gratäng? Det var kanske en tredjedel av talriken? Tillbehör till detta var 4st minimörötter (vårprimörer?), 2st minimajs, 7st böngrejer och två klyftor röd lök (sparade löken till dig Kissis).

19.15-23.00 3 flaskor (33cl) heineken 5% och en sjujävlarns massa cigg  after work/middag/sommarkvällshäng på Dahlboms

23.30 En kopp (2dl) earl grey-te med ekologisk lättmjölk hemma igen

23.45 Ett glas (3dl) vatten

00.05 Ännu en cigg

00.05 En kopp (2dl) earl grey-te med ekologisk lättmjölk

00.30 Två knäckebrödsmackor (11,7x6cm) med smör och kaviar och en kopp (2dl) earl grey-te med ekologisk lättmjölk

01.00 En kopp (2dl) earl grey-te med ekologisk lättmjölk

01.30 En kopp (2dl) earl grey-te med ekologisk lättmjölk  ja jag dricker mycket te

01.30 Cigg 1st

 

Sen tror jag faktiskt att jag gick och la mig, jag vet att jag sov när lilla J ringde kl 02.16 i alla fall..

 

Alltså, det här var en bisarr dag, normalt så dröjer det inte över nio timmar innan jag får i mig ett ordentligt lagat mål mat men hela dagen vart ju som uppochner pga den där sura försovningen.

 

Och nä, det blev inga bilder på detta uppdrag. Vad fan skulle jag fota liksom? Min anteckningsbok?

 

 

 

Nu är jag väldigt nyfiken på vad Kissis tänker göra med denna information? Antagligen något plågsamt..

 

/Rantamäki


Sorry

Jag hade tänkt blogga nu på morgonen men jag försov mig och hinner verkligen inte. Förhoppningsvis nyktrar Kissapan till snart och kan ta över den uppgiften men jag kan inte lova nåt.

/Rantamäki

RSS 2.0