Uppdrag FRA

Okej, ni har redan sett första bilden från igår. Här kommer resterande. Varning för känsliga läsare, jag blev utvecklingsstörd på vissa bilder.
Orkar inte riktigt kommentera alla bilder. Tycker knappast att det behövs heller, dom talar för sig själva.

Uppdaterar med gårdagsskvaller senare när vi har ätit ost och druckit vin. Just det, och ett gästuppdrag för imorgon till Mary-Annes kompis Slirig.

/Kissapan

Kommentarer
Postat av: mummu

Funkar det som nattmössa också? folien? Grillfolie eller vanlig? eller skall man ha plast-klingfilm för att det skall vara mjukare, (sånt som man kan hitta tex gammal,grönskande ost i) kram till er alla!

2008-08-11 @ 20:08:48
Postat av: Rantamäki

Jag ville ju höra om säkerhetskontrollen! Berätta. I övrigt så tycker jag att du var väldans snygg!

2008-08-11 @ 22:37:59
URL: http://www.klartduvagar.se
Postat av: Patrik

Jag tycker nog allt att du fuskade till det lite med en foliekeps. en silvrig keps är inte alls lika utmärkande som en klassisk toppig foliehatt. alla vet ju att konformen är en del av skyddet mot utomjordliga strålar. jag röstar på: Fail.

2008-08-12 @ 00:51:36
Postat av: Kissapan

RAntamäki:bilderna från passkontrollen finns,fast innan vi kom in. Man får inte ta bilder där. Bild 8 är så långt man kunde komma med kameran. Kespsen fick åka med i röntgen.Patrik: Om du hade sett instruktionerna så vet du att det INTE är ett fail-uppdrag. Dom klädde hattar och kepsar.

2008-08-12 @ 02:08:56
URL: http://klartduvagar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0