Kissapan och flygsäkerheten

Kissapan ska ut och flyga på söndag. Hon har redan laddat för en eventuell lostsituation genom att fylla resväskan med falukorv, bea och resorb. Vad hon nog inte har tänkt på är all den farliga strålningen som finns omkring flygplan. Både själva flygplanet och även flygplatsen är som två helt vansinniga strålningsfält och vi vet ju alla att strålning orsakar både hjärnskador och impotens. Dessutom har jag hört rykten om att den nya FRA-lagen innebär att regeringen numera sysslar med att läsa folks tankar och så kan vi ju inte ha det.
För att skydda sig mot denna nästintill livsfarliga energiöverföring och mot detta skandalösa hjärninnehållsintrång måste Kissapan såklart bära en skyddshjälm och vad filtrerar då bäst bort skadlig strålning och tankeläsares onda avsikter?
Jo aluminiumfolie!

Kissapans uppdrag är alltså att tillverka en hatt av aluminiumfolie och sen bära den från det att hon sätter sin fot på flygplatsen i Vaernes, genom incheckning, säkerhetskontroll och allt sånt, på planet och slutligen vid ankomsten till London. Först när hon har lämnat Heathrows flygplats kan hatten tas av.


Johanna kan säkert ställa upp som fotograf under detta uppdrag, en film från säkerhetskontrollen skulle också uppskattas. Vi kan väl säga såhär: Förutom den vanliga redovisningen vill jag ha ”redovisning à la japansk turist” dvs många bilder.


Inspiration till hur hatten kan se ut hittas här
Ett exempel på hur hatten kan tillverkas hittas här här och här

Kissapan måste ju tillverka sin hatt själv, om någon av er läsare blir sugen på en egen men inte känner för att pyssla själv så rekomenderar jag ebay

För oss hundägare kommer här ännu ett matnyttigt tips


Och ni som bara vill se en liten film och lyssna på en liten sång kan klicka på bilden här nedanför:
Lycka till!
/Rantamäki

Kommentarer
Postat av: Kissapan

Säkerhtskontrollen blir svår eftersom den är gjord av aluminium.

2008-08-09 @ 09:55:05
URL: http://klartduvagar.se
Postat av: Rantamäki

Säkerhetskontrollen är även oftast gjord av sura säkerhetsvakter, det vet jag efter den gången som jag blev kroppsvisiterad på sturup. Men försöka kan du ju alltid, annars blir nog skyddshatten jätteglad över att få åka genom röntgenapparaten. Kan du inte fråga röntgenmänniskan om h*n kan fota röntgenbilden av hatten då?

2008-08-09 @ 11:22:42
URL: http://www.klartduvagar.se
Postat av: Mike

Kanske foliehatten kan behövas mot dom dom lågfrekventa frekvenserna som antenner skickar ut vilka används för ubåts kommunikation.Dem sägs kunna skada både tankar , känsloliv .Förmågan och tänka kreativt och kritiskt mm.Vem vet.Brainwashing kanske?

2008-08-09 @ 11:47:31
Postat av: Patrik

Haha! Stört roligt uppdrag! (nej, det var inte en särskrivning..)

2008-08-09 @ 15:58:17
Postat av: Kissapan

Någon som har ett tips på vilken folie som lämpar sig bäst? Märke? Typ (ungs eller dyl). Alla tips välkomnas!

2008-08-09 @ 16:40:13
URL: http://klartduvagar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0