Преступление и наказание

Vet ni, under rådande omständigheter så är jag faktiskt jävligt glad att jag inte la ut några filmer där kunderna syntes. Inte för att det hade varit olagligt eller oetiskt utan mer för att till och med jag (för det mesta) vet när det är dags att sluta provocera. Ibland är det helt enkelt bäst att inte spä på utomstående människors idioti.
Jag tar mitt straff, släng ner mig i familjen Kissapas Fritzlkällare och föd mig på vatten och bröd eller nåt. Straff blir det så långt är det klart. Det är ok, jag ser nästan fram emot det faktiskt. Tråkigt va?


Att det nu finns folk som är så ensamma att de måste ringa till polisen för att få någon att prata med, det är inte roligt. Det är tragiskt.

Jag kan skämta om mycket och jag kan skämta lågt. Jag kan skämta djävulsk lågt. Men random psykiskt ostabila människor som är trasiga i hjärtat vill jag inte skämta om. Inte nu i alla fall.
Kanske nästa vecka?


/Rantamäki

Kommentarer
Postat av: Kissapan

Om inte DU skämtar om det så kommer jag att göra det. Frågan är bara vem som gör det först.

2008-07-12 @ 09:11:34
URL: http://klartduvagar.blogg.se/
Postat av: Kissapan

Du förresten, kan du inte visa mig hur du skriver på ryska? Om jag kunde det skulle jag kunna kommunicera med min styv-styvmor!

2008-07-12 @ 10:50:08
URL: http://klartduvagar.blogg.se/
Postat av: Rantamäki

Kissapan: Mycket enkelt, jag använder mig av den eminenta sidan "Google translate":



t" rel="nofollow">http://google.com/translatet

2008-07-12 @ 12:36:45
URL: http://klartduvagar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0