Syskon

Jag har två systrar och en bror. Men det är jag som är överkucku, eftersom jag är bäst, snyggast och äldst. Det syskon som kommer efter mej i rang är Marianne. Hon heter Lea i tilltalsnamn egentligen, men bytte själv från Marianne till Lea när hon var femton. Detta kan ju inte jag, som överhuvud, acceptera. Nog om detta.

Det jag vill visa är den roligaste bilden som jag vet. Om jag känner mig lite nere så tar jag bara fram bilden och sen skrattar jag. Det bästa är att den har varit borta ett tag, men av en slump hittade jag den på en cd-skiva som Matt Mustang hade bränt  som backup när vi hade en sämre dator, PC alltså. Då blev jag extraglad när jag hittade den igen och skrattade säkert i tre timmar, mest för mig själv.

Marianne kommer att blir skitaskitasur på mej för att jag lägger upp den, men lite vardagsedge vill man ju ha. Håll tillgodo.




För att vara lite schysst och väga upp mitt stygga tilltag att hänga ut henne i bloggen så länkar jag till hennes blogg och bilddagbok så får ni se hur hon ser ut egenligen.

http://vamperilla.bilddagboken.se/p/main.html
http://vamperilla.bloggagratis.se/

/Kissapan


Kommentarer
Postat av: Lea

Hahaha! Jag hade glömt den där bilden! Det bästa är att jag har fått en ännu roligare tagen nu! Bara det att hon som tagit bilden glömt sin kamera-sladd i Finland men när hon fixat den och jag fått bilden så ska du få se, Kissapan! Jag lovar!

2008-06-27 @ 13:20:01
URL: http://vamperilla.bloggagratis.se
Postat av: Kissapan

Jag har två till som nästan, nästan är lika roliga, men dom sparar jag till et senare tillfälle.

2008-06-27 @ 13:21:53
URL: http://klartduvagar.blogg.se/
Postat av: mummu

Uhuhuhuh vilken efterkomma. Känner jag er? ?

2008-07-12 @ 21:29:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0