Rantamäkis uppdrag no2

Några komplikationer har uppstått.

Några är så små, så dom tar vi inte upp.

Det som däremot kan bli ett problem är att Matt Mustang vill se på finalen i fotbolls-sm eller vad det nu är på söndag. Wow vilket problem tänker ni nu. Ja, men det är det, pga:
  1. I obygden har vi inte 4:an. Matt Mustang har bara  mina vänner, inga egna. Den enda som är kvar i byn eller ogravid och pigg är Rantamäki. Typ i alla fall.
  2. Det blir någonslags interference om han åker till Rantamäki för att kolla på matchen. Hur ska vi tackla det? Det står inte i uppdraget att barnen inte får träffa föräldrarna, bara att Rantamäki inte får rådfråga dem under vistelsen.
  3. Eftersom Rantamäki skall vara 2-barns morsa under ett par dagar med allt vad det innbär, betyder det då att hon måste ligga med Matt Mustang? Serva honom med chips och öl som en god husmor, endast iförd ett litet spetsförkläde?
  4. Om det nu är så att dom måste ligga med varandra, hur ska dom då göra under Bolibompatimmen för att ha föräldrastund när hon inte har några dörrar? Ska dom göra det i tvättstugan? Ska barnen vara i tvättsugan? Det sistnämda vore den bästa lösningen, då kan dom ju tvätta ett par maskiner samtidigt.
Dilemma.

/Kissapan.

Kommentarer
Postat av: Lea

Hmm..... Svårt dilemma... Hon får väl se till att spendera lite tid i ert hus istället då, medan han kollar på fotbollen?

2008-06-27 @ 23:39:13
URL: http://vamperilla.bloggagratis.se
Postat av: Kissapan

Det går ju inte. Hon har ju inget körkort.

2008-06-28 @ 00:53:44
URL: http://klartduvagar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0