Hej tomtegubbar målar naglar och hänger pyntet runt halsen.

Här kommer Kissapans uppdrag:

Kissapan ska på fest ikväll och inför den festen ska hon förbereda sig genom att måla naglarna, eller ja, fingrarna snarare. Hela ovansidan av fingrarna ska vara målade, på alla tio fingrar. Om hon under kvällen får frågor om detta ska hon svara att hon råkade måla lite utanför bara.
Del två i festförberedelserna är att välja smycken. Jag vill att Kissapan väljer ALLA sina smycken. Alla halsband, alla armband, alla ringar. Till detta så många och så stora örhängen som möjligt. Om frågor om detta ställs ska hon svara att det var så svårt att välja och att "less is more" är för loosers.

Den sista delen av uppdraget är att ingenting under dagen/kvällen får drickas utan snapsvisa. Olika visor varje gång, hitta på egna om det behövs. Snapsvisorna ska sjungas högt och med baktanken att fler ska delta i skönsången.


Att allt detta är ett uppdrag får inte nämnas!



Detta ska som vanligt dokumenteras med film och foto.
Lycka till!

Kommentarer
Postat av: Kissapan

Här kan jag meddela att jag kommer ej att hinna eftersom vi ska åka om 30 minuter och vi är inte färdigpackade. Strafftummar it is imorgon! Det passar bra eftersom Ranta ska laga maten..

2008-07-19 @ 09:20:42
URL: http://klartduvagar.blogg.se/
Postat av: Lea

Neeeee måla på vägen förfaaan!!! Du måste ju göra allt som går att göra! Inte för att jag inte skulle njuta av att se kissapan utan tummar i 24 timmar, men hallå!! Kom igen nu!

2008-07-19 @ 10:24:10
URL: http://vamperilla.bloggagratis.se
Postat av: syster två

Ja, peppa nu katrin! Inte börjar du bli slapp och slö heller? Friska tag!

2008-07-19 @ 12:51:10
URL: http://www.timesonfire.blogaspot.com
Postat av: Lea

Jobba, jobba, Joooobba!

2008-07-19 @ 15:16:23
URL: http://vamperilla.bloggagratis.se
Postat av: Rantamäki

Det var min tanke också när hon sa att hon inte hann, att hon kunde göra allt detta i bilen (eller ja, inte sjungandet kanske). Jag tror helt enkelt att vår kära Kissapa VILL ha strafftumme..

2008-07-19 @ 18:20:36
URL: http://klartduvagar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0